Tisvilde

Velkommen

I skal bare pakke kufferten ud

Svømmetur eller tennis?

 

Eftermiddagpause

Aftensmad

Morgenmad

 

Billederne herover viser, hvordan det kunne være at ankomme til huset her den første eftermiddag og aften, i jeres ferie i huset.

Det er elementer fra pakken "Velkomst de luxe", dvs. med aftensmad første aften og morgenmad første morgen.

 

Det hus I har lejet er jeres - for en periode - og byder jeg velkommen, både udenfor og indenfor.

Når I har låst jer ind i huset er det tydeligt, at  der er gjort klar til en venlig modtagelse af jer.

Alle senge i de værelser i skal bruge er gjort klar til jer med kvalitetssengetøj og der er lagt friske lækre håndklæder frem. I skal blot pakke kufferten ud.

Efter en lang køretur, kunne det første I gør i jers hus være, enten (en varm sommerdag) at gribe strandhåndklædet for feriens første dukkert - eller et spil tennis på tennisbanen vis a vis jeres hus.

Er det en mere kølig dag, kan I glæde jer over at have jeres private spaområde, med jacuzi og sauna. Badekåberne er lagt frem.


Efter svømmeturen eller tennismatchen,  er det tid til afslapning på terrassen. Har I valgt spaturen, er det tid at krybe sammen i badekåben i stuens sofa, tænde op i pejsen og nyde en kop te med ldt sødst til. Mere afslappende kan det ikke blive, at ankomme til et sommerhus.

Når den "lille sult" melder sig, finder I den aftensmad I har bestilt i forvejen klar i køkkenet, sammen med den vin I har bestilt fra vores vinkort.

 

Næste morgen står der (næsten) alt hvad der er brug for til en hyggelig dansk morgenmad, klar i køkkenet. Der mangler rundstykker og wienerbrød, der bliver leveret til døren inden kl. 8  - frisk fra bageren.
 

Har I fået lyst til at få flere informationer om dette hus og hvornår det er ledigt?
Så kontakt mig via linket på siden her.