Tisvilde

Velkommen

Der er hvad du behøver....

 

Den private spaoplevelse

 

Te i stuen eller på terrassen

 

Aftensmaden der let trylles frem

 

Morgenmaden leveret til døren

 

Billederne herover viser, hvordan det kunne være at ankomme til huset her den første eftermiddag og aften, i jeres ferie i huset.

Det er elementer fra pakken "Velkomst de luxe", dvs. med aftensmad første aften og morgenmad første morgen.

 

Når I har låst jer ind i huset, så sæt jer ned i sofahjørnet og nyd følelsen af, at ankomme til et hus, hvor man mærker at værten har gjort klar til at modtage jer, men er gået, lige inden I ankom.  Huset føles ikke forladt, men klar til en venlig modtagelse af jer.

Alle senge i de værelser i skal bruge er gjort klar til jer; der er lagt friske lækre håndklæder frem sammen med de mest basale toiletartikler.
Når I har pakket jeres kufferter ud, er det på en varm sommerdag tid til at gribe strandhåndklædet for feriens første dukkert. Er det en mere kølig dag, kan I glæde jer over at have jeres eget spaområde, med spabad og sauna. Badekåberne er lagt frem.


Efter svømmeturen og en frisk spadseretur er det tid til te på terrassen. Har I valgt spaturen, er det tid at krybe sammen i badekåben i sutens sofa, tænde op i pejsen og nye en kop te med ldt sødst til. Mere afslappende kan det ikke blive, at ankomme til et sommerhus.

Når den "lille sult" melder sig, finder I den aftensmad I har bestilt i forvejen klar i køkkenet, sammen med den vin I har bestilt fra vores vinkort.

 

Næste morgen står der (næsten) alt hvad der er brug for til en hyggelig dansk morgenmad, klar i køkkenet. Der mangler rundstykker og wienerbrød, der bliver leveret til døren inden kl. 8  - frisk fra bageren.
 

Har I fået lyst til at få flere informationer om dette hus og hvornår det er ledigt?
Så kontakt mig via linket på siden her.