Cottage de Luxe er den luksus i et sommerhus,  der giver jer mest mulig tid sammen.
 

I Danmark har feriehusudlejning en lang historie og Cottage de Luxe vil gerne genskabe oplevelsen af at være velkommen, som det var kendetegnende for sommerhusudlejningen, da den startede i Nordsjælland omkring århundreskiftet.

Dengang var det de fastboende der lejede ud - når de stillede deres private hjem til rådighed for gæsterne. De gjorde huset klar til at modtage familierne fra byen, serverede mad for dem og var der for dem - hele sommeren.

De påtog sig værtsskabet og gæsterne kunne slappe af.

 

Siden er store dele af udlejning af feriehuset blevet en industri, der har gjort det muligt for langt flere at leje en feriebolig i Danmark. Men med denne udvikling, er værtskabet overdraget fra husejerne til de store bureauer - og husejerne er ikke længere værter for deres gæster.

 

At leje et feriehus giver optimal frihed og privathed, men det giver også mange af de samme arbejdsopgaver, som var man hjemme.

Feriehusgæsterne er i mange år ankommet til et hus, hvor de selv lukker sig ind, indretter sig med egne medbragte fornødenheder - og lever i deres egen verden, til de rejser igen. Ofte uden at have kontakt med særlig mange, i det område de har boet i. 
 

Nutidens turister efterlyser privathed, comfort, bæredygtighed og nærhed. Flere og flere efterlyser også ferie, hvor "luksus" er, at have tid til hinanden, i rammer der imødekommer individuelle behov; hvor ferien er afslapning for alle, med mulighed for både at være sig selv, men samtidig at møde "naboerne".

Det er denne gruppe af feriegæster i Nordsjælland, Cottage de Luxe kommer i møde, ved at tilbyde service til udvalgte fritidshuse.
Vi sætter fokus på at udvikle gæstfriheden i de nordsjællandske ferie- og fritidshuse - indenfor de individuelle og private rammer som passer til den enkelte gæst. 

Cottage de Luxe er et alternativ til at bo på et af områdets mange badehoteller, uden at gæsterne skal gå på kompromis med ønsket om comfort og med mulighed for at trække på nogle af de services, man kender fra hotellerne:

 

  • Cottage hjælper med at finde de gode huse;
  • Service Delivery leverer det til opholdet der gør, at I kun skal medbrnge jeres kuffert
  • Concierge hjælper jer til alle de oplevelser der også er en del af, at feriere.


Cottage de Luxe er ikke et hotelkoncept; det er et feriehuskoncept, der sætter værtsskabet i centrum, fokuserer på nutidens  feriehusturister, med et stærkt ønske om at gøre en forskel, i samarbejde med de mange lokale virksomheder der tilsvarende lever for at styrke turismeøkonomien i området Nordsjælland. 

 

Vi glæder os til at levere "luksus" til dig i din næste ferie i et Cottage de Luxe feriehus.