Hornbæk

 

Togturen

 

Husk tandbørsten

 

Badekåben er klar

 

Te med lidt sødt foran pejsen

Aftensmaden

Første morgen

 

Billederne herover viser, hvordan det kunne være at ankomme til huset her den første eftermiddag og aften, i f.eks. en forlænget vinter week-end, hvor i som par, som en familie eller en gruppe af venner, har afsat tiden til at være sammen og snakke!
Billederne er dele af elementer fra pakken "Velkomst de luxe", dvs. med aftensmad første aften og morgenmad første morgen.

 

Er jeres ophold omkring juletid (eller i højsommeren), så kan I faktisk køre en del af vejen i et veterantog til Hornbæk Station - så kan det ikke blive mere nostalgisk og lever helt op til et ophold i et "ægte" gammelt dansk sommerhus fra 1935.
Når I har låst jer ind i huset er det tydeligt, at  der er gjort klar til en venlig modtagelse af jer.

Alle senge i de værelser i skal bruge er gjort klar til jer med kvalitetssengetøj og der er lagt friske lækre håndklæder frem. Huset er varmet op, der er sat blomster frem. Og naturligvis er pejsen gjort klar, så I skal blot sætte en tændstik til,

I skal blot pakke kufferten ud.

Efter en lang rejse, kunne det første I gør en vinterdag i jeres hus være, at iføre sig varmt tøj og gå de 700 m til den nærliggende strand og blive blæst godt igennem. 
Hjemme igen er der klart til te/kaffe i stuens sofahjørne. Tænd op i pejsen - og nyd en kop te med lidt sødt til. 

Mere afslappende kan det ikke blive, at ankomme til et fritidshus. 

 

Når den "lille sult" melder sig, finder I den aftensmad I har bestilt i forvejen klar i køkkenet, sammen med den vin I har bestilt fra vores vinkort.

Næste morgen står der (næsten) alt hvad der er brug for til en hyggelig dansk morgenmad, klar i køkkenet. Der mangler rundstykker og wienerbrød, der bliver leveret til døren inden kl. 8  - frisk fra bageren.
 

Har I fået lyst til at se flere informationer om dette hus og hvornår det er ledigt?
Så besøg udlejeren her.