Handelsbetingelser

Generelt

Ved køb af varer på CottagedeLuxe.com accepterer du automatisk nedenstående betingelser.

Juridisk navn

Westh Design ApS

CVR: 13578184
Fiskerengen 20

3250 Gilleleje

Priser og betaling

Alle priser er angivet i DKK (danske kroner) samt Euro, pr leverance og inkl. moms.
Cottage de Luxe.com modtager betaling med Dankort, Visa, MasterCard og MobilePay. 

Betalingen for Cottage de Luxe bestillinger, bliver trukket på din konto, 14 hverdage før din leje af udlejningshuset starter.

CottagedeLuxe.com krypterer alle kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. SSL sikrer, at uvedkommende ikke kan aflæse kortnummer eller andre personlige oplysninger under transaktionen med PBS. 

Bestilling og bekræftelse

Bestilling af varer på CottagedeLuxe.com kan tidligst foretages, når endelig lejeaftale er indgået med udlejer og du har modtaget endelig bekræftelse på lejen. Kvittering for lejeaftale (ordrenummer) fremsendes til Cottage de Luxe, sammen med din bestilling.

Når du har placeret din ordre vil du modtage en e-mail, som bekræfter detaljerne ved din ordre. Denne e-mail er ikke en accept af din ordre, men blot en bekræftelse af, at vi har modtaget den, at din ordre er accepteret, og der er indgået en bindende købsaftale. Du modtager herefter E-mail, som bekræfter, at varerne er bestilt hos Cottage de Luxe underleverandører.

Cottage de Luxe tager forbehold for, at varebeholdning hos underleverandør ikke har været korrekt opdateret på det tidspunkt du placerede din ordre. Først når vi har kontrolleret, at vi kan levere i henhold til din ordrebekræftelse, debiteres du købesummen, og handlen gennemføres. 
Kan Cottage de Luxe.com ikke levere i overensstemmelse med din ordre, vil du blive informeret herom, og vi fastholder os retten til at annullere ordren.


Levering

Cottage de Luxe afleverer alle ordre på den angivne lejede husadresse, på dagen for den forventede ankomst. Der tages forbehold for udlejers accept af forsinket afrejse for den forrige lejer, der medfører forsinket adgang til huset for Cottage de Luxe leverancen. Tilsvarende tages der forbehold for forhold i det lejede hus, der er indtruffet under den forrige lejers ophold og som Cottage de Luxe ikke har indflydelse på.

 

Returnering
Når du forlader huset, beder vi dig efterlade alle lejede effekter i huset. 


Generelle forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte varer, afgiftsændringer, prisstigninger fra leverandører og Force Majeure.

Fortrydelsesret

Når du handler på Cottagedeluxe.com har du fortrydelsesret i op til 14 hverdage før ankomsten.
En annullering af en ordre, kan kun ske skriftligt, og er først gældende fra den dag, den er Cottage de Luxe i hænde.

Ved annullering af en ordre, imellem 14 og 5 hverdage før forventet ankomst, refunderes du 50% af det samlede ordrebeløb. Ved annullering af en ordre senere end 5 hverdage før forventet ankomst, refunderes ordrebeløbet ikke.

Reklamation  
Såfremt du ved ankomsten til sommerhuset konstaterer mangelfuld leverance i forhold til det der er aftalt med Cottage de Luxe, skal du straks reklamere, idet leverancen i benægtende fald betragtes som værende leveret uden mangler, 
Reklamationer vedr. madleverancen skal fremsættes straks overfor Cottage de Luxe via telefonisk henvendelse.


Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.  
Personoplysningerne registreres hos Westh Design opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 16. april 2020