Gilleleje

Velkommen

Tennis i GIlleleje?

Klar til et bad der fjerner rejsestøvet?

 

Eftermiddagsteen

Aftensmaden

God morgen

 

Ovenstående billeder viser, hvordan det kunne være at ankomme til huset her - f.eks. en lørdag eftermiddag.

Det er elementer fra pakken "Velkomst de Luxe", dvs. med aftensmad første aften og morgenmad første morgen.

 

At ankomme til et feriehus i højsæsonen betyder faste ankomsttider, så huset kan blive gjort klart inden I skal overtage det.

Men det betyder ikke, at I skal vente med at begynde jeres ferie og udforske Gilleleje og omegn.
Huset her ligger kun 5 minutters kørsel fra Gilleleje og det er oplagt at starte ferien inde i byen, til jeres hus er klart.


Med brugen af Cottage de Luxe Velkomstpakken, har I adgang til at bede The Cottage Concierge om tips til en "startpakke" til Gilleleje; gode steder at spise en frokost, gode butikker og andet aktuelt der sker i GIlleleje i - og udenfor - sæsonen.

Hvis nogen i familien synes, at de trænger til at røre sig lidt efter rejsen, kunne I bede The Cottage Concierge om hjælp til at reservere tennisbaner til jer i byens tennisklub. Eller I kan bruge tiden til at hente de cykler der evt. er reserveret til jer i den lokale cykeludlejning.

 

Når I har fået adgang til huset, skal I kun koncentrere jer om at pakke ud - sengene er redt op og der ligger lækre håndklæder klar til, at I kan skylle rejsestøvet af jer. Lav jer en kop te, og sæt jer og nyd de kager I måske har købt i GIlleleje, mens I planlægger jeres ferie i huset.

 

Når I er sultne, finder I den aftensmad I har bestilt i forvejen klar i køkkenet, sammen med de drikkevarer I har bestilt samtidig.

Næste morgen finder I alt hvad der er brug for til en hyggelig dansk morgenmad, klar i køkkenet. Alt, undtaget rundstykker og wienerbrød. det bliver leveret til døren inden kl. 8  - frisk fra bageren.
 

Har I fået lyst til at få flere informationer om dette hus og hvornår det er ledigt?
Så kontakt mig via linket på siden her.